krysaniki skrev:
hehe ja, det kunne være ret fedt ^._.^ men altså man kan jo også varme frossen okseblod op, jeg har eksperimenteret en lille smule med det, og jeg er en da meget positivt overasket over virkningen. Altså okse blod er jo bare t midlertidigt brug ind til man finder en doner jo. men smagen er lidt umm ved ik, men put en lille smule sukker i eller blåbær så får man en helt anden smag. og husk at putte det i når det er varmt, også fryser du det ned igen, til små isterninger der kan være i et glas. men husk ikke overdrevet mængder.. Meget vigtigt..
Jeg tænker bare om der ikke kan være uhensigtsmæssige bakterier i blod som har været frosset ned? Det er vel ikke for sjovt at der findes myter om vampyrer som er døde efter at indtage "gammelt blod" :p Ville umiddelbart mene at det ville indeholde flere bakterier end frisk blod.
"Re drinking raw blood:- I often buy things like wild hare or wild-boar liver in vacuum-packs, so they usually have a certain amount of raw blood in them, sometimes as much as a pint-full, in some rare cases. I love the taste of that sort of blood from wild animals as it's so rich in taste and so fresh, but don't much like the taste of blood from the usual grassfed meat from domesticated animals such as beef/ox/pork etc.
Re frozen:- Blood itself isn't all that high in nutrients, so you shouldn't view it as a major food-item in and of itself, it's just an extra condiment. While freezing isn't nearly as bad as cooking the meat, it would likely be a bad idea to freeze something like blood which is already not terribly high in nutrients(by comparison to organ-meats etc.)" - Så det er ikke direkte usundt, bare... uden næringsstoffer